Ett pålitligt byggföretag

Hej på er igen alla mina fina och härliga läsare, och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni ser fram emot vad veckan som kommer har att erbjuda er. Ni är en hel del som har uttryckt er ha problem med att hitta bra byggföretag i Täby med omnejd, och detta är ett ämne som dyker upp allt oftare i kommentarerna här på min blogg. Då jag såklart vill vara till så stor hjälp som jag bara kan, tänkte jag nu tipsa er om det företag som jag själv valde att vända mig till när jag behövde hjälp med att bygga en altan på baksidan av mitt hus, nämligen D&K Service. D&K Service är ett företag som jag själv fick som tips utav en nära vän till mig, som även han vänt sig till dem för att få hjälp inom bygg och byggtjänster. Jag ha tidigare haft samma problem som många av er, vilket såklart har känts jobbigt. Många av de företag som jag tidigare valt att vända mig till eller kontakta, har sagts kunna hjälpa mig, men har sedan visat sig vara otroligt oseriösa och oprofessionella, vilket har känts otroligt tråkigt. Det här med kundservice är någonting som personalen hos D&K Service arbetar mycket med, vilket har verkligen uppskattade. De visade på en gång att de ville skapa en bra relation till mig som kund, så att jag skulle kunna få den bästa tänkbara hjälpen.

De visade sig även vara riktigt erfarna och kunniga inom sitt yrke, vilket såklart är det absolut viktigaste hos ett företag. De arbetade med kvalitet och noggrannhet och gav mig ett otroligt fint och bra resultat. Jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Saltsjöbaden, Tyresö, Lidingö, Nacka eller Täby med omnejd att vända er till just D&K Service.